city film logo

City Film  je producentska kuća iz Niša koja se bavi produkcijom filmova, serija, spotova, festivala, koncerata, predstava… reklamnih reportaža i džinglova.

Ukoliko imate potrebe za nekom od naših usluga, pozovite nas. Isporučićemo vam vrhunske rezultate po fer ceni.

Profesionalno snimanje dronom

Snimci iz vazduha za sve namene. Naš tim veoma iskusnih reditelja i snimatelja ostvariće vrhunske rezultate i napraviti snimke neverovatnog kvalita po vašoj potrebi.

Snimanje u 5,4 k
HyperLight za noćno snimanje
MasterShots
HyperLapse
QuickShot – specijalni manevri u vazduhu u trajanju od 31min
1080p zoom 8x
4k zoom 4x

Ako organizujete svečanost poput krštenja, svadbe ili bilo koju drugu vrstu proslave, ili promovišete kompaniju, prezentujete objekte i slično, snimanje dronom je odličan izbor.

Snimanje videa iz vazduha našim  dronovima vrhunske klase, vršimo uz pomoć kamere koja snima u visokoj, Full HD ili 4k rezoluciji, tako da snimci izgledaju impresivno na velikim ekranima i ostavljaju izuzetan utisak svakom gledaocu, i predstavljaju pravo osveženje u odnosu na dosadašnje načine beleženja važnih životnih trenutaka.

Filmografija

Svi filmovi City Grupe bili su prikazani u revijalnom delu na zatvaranju Filmskih susreta u Nišu, na mnogim festivalima dokumentarnih filmova u zemlji i svetu. Imali su bioskopske i televizijske premijere.

2022. "Narodni glumac"
Živojin Žika Milenković

U toku je snimanje filma „Narodni glumac“, o čuvenom srpskom i jugoslovenskom glumcu, Nišliji Živojinu Žiki Milenkoviću.
U filmu će se pojaviti Zdravko Šotra, Ljiljana Lašić, Vukašin Marković, Dragoslav Lazić, Svetlana Ceca Bojković i mnogi drugi poznati glumci i reditelji koji su radili sa Žikom.

  Opširnije o filmu
2021. "To je Toma"
To je Toma

Dokumentarac o našem proslavljenom pevaču sadržaće svedočanstva njegovih prijatelja i saradnika, ali i poznavaoca njegovog života i dela

Opširnije o filmu
2021 "Dobro došli u Svrljig"
Dobro došli u Svrljig

Gledajući film, mnogi će se začuditi kakvo bogatstvo postoji na samo pola sata vožnje automobilom od Niša do Svrljiga. Film će otkriti mnoge detalje o gradiću koji postaje sve atraktivniji za turiste.

 

Opširnije o filmu

2021. "Glumčina"
Zoran Radmilović

„Glumčina“, baš to je i bio, jedan od najvoljenijih srpskih glumaca Zoran Radmilović.

Film je snimila City Grupa, a koproducent je Narodno pozorište Timočke Krajine-Centar za kulturu „Zoran Radmilović“ iz Zaječara.

Opširnije o filmu

2020. "Broj 1"
Dragan Pantelić

City Grupa je snimila film o legendarnom golmanu  reprezentacije Jugoslavije i fudbalskog kluba Radnički iz Niša, Draganu Panteliću. Naziv filma „Broj 1“ baš onako kako i zaslužuje golman koji je nosio dres broj "1", kako reperezentacije Jugoslavije tako i repezentacije sveta.

Opširnije o filmu

2019. „Kude je taj Niš“
Živojin Isaković – Čokallija

Teško da život jednog čoveka može da se smesti u dokumentarni film, posebno ako je kroz njega prolazio na tako buran i sadržajan način. Ipak, ova legenda iz Niša biće i na ovaj način sačuvana od zaborava. Ovaj film ima i svoj podnaslov - „Palilulo, pozdravio te Čokalija“.

Opširnije o filmu

2018. "Moj život je mjuzikl"
Desimir Stanojević Desko

„Moj život je mjuzikl“ govori o životu i radu našeg poznatog glumca,  Desimira Deska Stanojevića iz Niša. Mjuzikl je upravo žanr zbog koga je Desko otišao put prestonice, a film prikazuje taj most između dva grada, Niša i Beograda i čoveka koji ih spaja. Popularni Vukašin Golubović iz "Srećnih ljudi" kroz pesmu vodi ceo film baš onako kako je i živeo.

Opširnije o filmu

2017. "Ceo svet u jednoj dolini"
Hipi Dolina

Film sadrži sekvence snimljene u nekadašnjoj Hipi dolini. O svojoj mladosti, odrastanju i druženju u kultnoj niškoj gradskoj ulici govore nekadašnji disk-džokeji Bane Miljković i Miki Lazić, Nenad Cvetković, Dule Popović, Dragan Aranđelović Ara, Vladan Vanja Stanojević, Dubravka Katić i drugi.

Opširnije o filmu
2016. "Lutajuća srca – arhiv emocija"
Lutajuća srca

Film “Lutajuća srca- arhiv emocija” je podsećanje na vreme kada su Spomenka Đokić, Miroljub Jovanović Mika Tambura i Milan Marković Minja bili u samom vrhu, tada jugoslovenske, pop scene. O tim vremenima u filmu govore oni, ali i mnoge druge estradne zvezde.

Opširnije o filmu

2015. "Stari Niš – Moj Niš"
Stari Niš

Film obiluje istorijskim podacima ali i na interesantan način prikazuje duh starog Niša, niški arhaični govor, ljude, običaje, tradiciju, arhitekturu.  Prikazan je Niš koji je bio satkan od kaldrme i uvijenih sokaka, zidova, od kapija i bašti, ali i od malih dućana, kafana i meraklija. Kroz film nas vode glumci Ivana i Miroljub Nedović Riki.

Opširnije o filmu
2014. "Moj City – Moj Niš"
Moj Niš

U filmu je predstavljen Niš, sa svim kulturnim i istorijskim lokalitetima i znamenitostima, kao i prirodne lepote koje ga okružuju. Nije zanemaren ni urbani, savremeni pravac, kojim se grad razvija.


Opširnije o filmu