„Marketing nije o onome što prodajete, već o tome kakvu priču pričate.“Seth Godin

Marketing

Posebnu pažnju poklanjamo marketingu

Ignorisanje digitalnog marketinga je kao da otvorite firmu, a ne kažete nikome. Mi smo tu da pričamo Vašu priču.

Digitalna Rešenja

Kampanje putem E-maila

Profesionalna usluga e-pošta marketinga može vam pomoći da uštedite mnogo vremena i novca u komunikaciji sa klijentima ili u jednostavnom prenošenju poruke javnosti.

Saznaj više

Kreiranje i pisanje sadržaja

Iskoristite naše znanje i iskustvo sa klijentima koje vam može pomoći u kreiranju sadržaja i stvaranju koncepta za planiranje novih sadržaja.

Saznaj više

Marketing na društvenim mrežama

Social media marketing može biti glavni generator i strategija angažovanja za povećanje prepoznatljivosti brenda. Naše marketinške kampanje za društvene mreže izgrađene su kako bi generisale novu i zadržale postojeću publiku.

Saznaj više

E-mail marketing je aktuelniji nego ikada. To je jedan od retkih marketinških kanala koje možemo koristiti za izgradnju autentične veze sa ljudima koji održavaju naše poslovanje u životu.

Ako nemate dovoljno znanja i iskustva ili slobodno vreme za individualnu izgradnju e-mail mreže sa svakim svojim sadašnjim ili potencijalnim klijentom i kupcem, tu smo mi, da Vam pomognemo da Vaša poruka bude zapažena i vrednovana.

KONTAKT

Pisanje sadržaja je proces planiranja, pisanja i uređivanja web sadržaja, obično za potrebe digitalnog marketinga. Može da uključuje pisanje blogova i članaka, skripte za video zapise i podkastove, kao i sadržaj za određene platforme.

Naš tim, predvođen iskusnim novinarima, osiguraće da tekstovi koje će napisati za potrebe vaših usluga i poslovanja dopru do vaših klijenata, na najdirektniji način, prenoseći im pravu poruku.

KONTAKT

Marketing na društvenim mrežama

S obzirom na popularnost društvenih medija, marketing na društvenim mrežama je široka kategorija marketinga. Kad god preduzeće koristi društvene medije, to bi se moglo smatrati oblikom marketinga na društvenim mrežama.

Marketing na društvenim mrežama može slično biti jednostavan oglas za proizvode ili usluge ili može biti sredstvo za razvoj preduzeća.

KONTAKT